Open Jam Tarief

Beste dansers,

Zoals jullie weten heb ik vanaf de start van mijn bedrijf "Macacinho" elke week de Open Jam Sessions verzorgd te Tilburg en in Den Bosch. Tot nog toe zijn deze altijd GRATIS toegankelijk geweest voor iedereen die de "need" had om even te dansen. Nu ben ik in Tilburg al een tijdje aan het azen geweest op Studio 5 van de LOFT Tilburg. Dit vanwege de faciliteiten die daar bij komen. Denk bijvoorbeeld aan een volledige spiegelwand, de vide voor publiek, springvloer, betere geluidsinstallatie, douches etc.

Nu een paar jaar verder is het dan zover! Ik heb vorige week bevestiging gehad, dat deze Studio voortaan beschikbaar is. Natuurlijk heb ik gelijk gehapt en de Studio kunnen bemachtigen voor elke woensdag avond, ingaande vanaf 9 maart!!!!

Voorheen heb ik de huur altijd uit eigen zak betaald (voorheen samen met Saraya Poetiray van The Urban Influenz Dancestudio). Omdat de huur vrij goedkoop was, hebben we hem dan ook gratis beschikbaar kunnen stellen voor jullie.

Omdat Saraya Poetiray haar dansschool nu op een andere locatie heeft gevestigd (zeker waard om eens langs te gaan ;)) en de huur van Studio 5 aanzienlijk hoger ligt, heb ik besloten om toch een kleine entree te vragen voor de Open Jam Sessions. Dit ook vanwege de faciliteiten die erbij komen en de centjes die ik niet heb :P.

Hoe zal dit in zijn werk gaan?

VANAF 9 MAART 2016 GAAT DE NIEUWE REGELING VAN START

LOFT Tilburg STUDIO 5 21:00 - 23:00

ENTREE:

LEDEN VAN MACACINHO: GRATIS NIET-LEDEN VAN MACACINHO: 2 EURO (valt nog mee toch ;))

Iedereen blijft natuurlijk nog steeds van harte welkom!

Comments

blog comments powered by Disqus